Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Telefoonservice

Bent u, als ondernemer, niet in de gelegenheid zelf uw telefoon te beantwoorden, dan bestaat de mogelijkheid uw telefoon naar ons door te schakelen. U bent dan tijdens kantooruren toch prima bereikbaar. Wij beantwoorden uw binnenkomende gesprekken zoals u dat het liefst heeft. Vervolgens brengen wij u per e-mail op de hoogte van de gevoerde gesprekken. Indien gewenst kan dat ook per fax of SMS.

Verder bestaat de mogelijkheid om gesprekken door te verbinden naar elk gewenst telefoonnummer. Na kantoortijden kunt u eventueel gebruik maken van onze voicemailbox. Ingesproken berichten ontvangt u dan per e-mail, waardoor u meteen actie kunt ondernemen. Voor een aantal van onze klanten nemen we bestellingen aan en beheren we agenda's. Daardoor hebben we inmiddels op dat gebied ook veel ervaring opgebouwd.

De grootste voordelen:

Startende ondernemer? Uit onderzoek is gebleken dat u dan vaak moeilijk telefonisch bereikbaar bent. Om u goed uit de startblokken te laten komen hanteren wij voor u speciale tarieven. Neem contact op voor meer informatie.